Om oss2021-08-26T14:40:22+02:00

Vi är Active Clean

OM OSS

Vi är ett företag som tror på långvariga kundrelationer.

Låt oss hjälpa till med städningen, vi har sysslat med det här sedan 1994.

Våra städtjänster

Active Clean grundades 1994 och är idag ett etablerat företag i Stockholm och erbjuder lösningar av hög kvalitet.

Vi började som städbolag 1994 med främst företagsstädning såsom golvvård, kontor-, trapphus-, butik-, byggstädning mm. Vi har de senaste åren även specialiserat oss på hemstädning, flyttstädning, visningsstädning samt finstädningar av butiker inom mode och skönhetsbranschen. Det är stora krav som ställs på erfarenhet och kunskap och förmågan att anpassa sig efter kundens önskemål. Det är något vi är duktiga på. Vi samarbetar med mäklare där kraven på rena, fräscha bostäder inför fotografering och visningar är en förutsättning för en lyckad försäljning.
Nöjd kund garanti är en självklarhet. Har vi missat nåt så åtgärdar vi det utan att ställa en massa frågor.
Vår personal är minst lika viktig för oss. Därför har alla kollektivavtal och är försäkrade. Vi är ansvarsförsäkrade hos Moderna Försäkringar med ett belopp upp till 10 MSEK.

Personalen på Active Clean utbildas kontinuerligt och inför varje städuppdrag, då vi är medvetna om att varje kund är unik i sina krav och behov.

Det gör att vår personal vet vilka krav som ställs och alltid hittar rätt lösning för er. Kvalitet är att göra rätt från början. Vi följer utvecklingen av maskiner, utrustningar, städmetoder och kemiteknik, samt testar sådan som kan förbättra städresultatet och arbetsmiljön. Vårt arbete innebär också ett stort ansvar för kundernas egendom. Därför har vi en väl tilltagen ansvarsförsäkring. Active Clean har en lång erfarenhet och anlitas idag av större och mindre företag. Vår affärsidé är att leverera kvalitativa städtjänster som anpassas till kundens behov och krav.

Vi är alltid i behov av duktiga medarbetare.

Vill du jobba hos oss? Skicka ditt CV nu!

Kontakta oss
FÖRETAGSKUND? FÅ EN OFFERT!

VILL DU VETA MER? RING OSS PÅ:

08-612 55 01

Ring nu