Lokalvård2021-08-26T14:37:20+02:00

Lokalvård Stockholm

BE OM OFFERT

lokalvård

Vi har erbjudit företag lokalvård i Stockholm sedan 1994

Vi har en rad olika tjänster som vi utför åt våra företagskunder. Verksamheten består idag i huvudsak av kontorsstädning, städning av konferenslokaler, butikstädning, golvvård och fastighetsstädning.

Att ha Active Clean AB som lokalvårsleverantör ska vara en trygghet för våra kunder. Vår erfarenhet sedan 1994 har resulterat till städmetoder som säkerställer att den förväntade kvalitet uppnås. Miljö och arbetsmiljö är centrala frågor. Kollektivavtal med Fastighetsanställdas Förbund.

Kontorsstädning

Vi utför kontorsstädning till företag i hela Stockholm. Rena och fräscha lokaler skapar trivsel för både personal och besökare. Vi städar när det passar er bäst. Morgon, under kontorstid, kväll eller under helgen. Vill ni ha städning varje dag, ett par gånger per vecka, en gång per vecka? Kort sagt så städar vi när ni vill.

Vi på Active Clean har lång erfarenhet inom kontorsstädning och vet hur viktigt det är att alltid mötas av en ren arbetsplats när man kommer in på morgonen.

kontorsstädning

Göra din personal gladare?

Vi erbjuder alla våra företagskunder en rabattkod för att dela ut till sina anställda, där de erhåller en rabatt för hemstädning. Vi erbjuder även möjlighet till att ni ska kunna ge er personal hemstädning som förmån. Hör av er till oss så berättar vi mer.

Butiksstädning

En ren och fin butik gör ett gott intryck på dina kunder och bidrar till en långsiktig lönsamhet hos butiken. Dina anställda får en trevlig arbetsmiljö och det är minst lika viktigt. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande. Vi är fullt försäkrade med ansvarsförsäkring och företagsförsäkring. Vår personal är försäkrade genom Fora och vi har kollektivavtal för alla anställda.

butiksstädning

Vi utför all slags butiksstädning. Vi anpassar vårt städarbete efter dina öppettider och är flexibla i vårt utförande. Du väljer själv hur ofta och i vilken omfattning det behöver städas.

Byggstädning

Efter en bostadsrenovering, tillbyggnad eller nyproduktion så är en noggrannare städning ett måste för att få bort hälsofarlig byggdamm och övrig smuts. Det krävs mer än en vanlig storstädning då nymålade och nylagda golv måste hanteras extra varsamt.

Vi samarbetar idag med större byggbolag där vi ansvarar för bygg och slutstädning av renoverade och nybyggda bostäder. Vi har med oss allt som behövs för att jobbet ska bli professionellt utförd.

byggstädning

Bygger ni eller renoverar er bostad så är det värt att anlita Active Clean för att få en professionell byggstädning.

Bodstädning

Vi städar manskaps, och kontors bodar, med dusch och toaletter på byggarbetsplatser. Vi skräddarsyr efter önskemål och behov hur många gånger i veckan och vilka tider som det behöver städas. Leverans av förbrukningsmaterial kan vi bistå med.

Anlita oss för bodstädning för fler än 15 bodar och få gratis storstädning innan ni flyttar in och efter att ni har flyttat ut!

Fönsterputs

När solen tittar fram så märker man direkt att nu är det dags för fönstertvätt. Vårsolen ska släppas in i huset och öka trivseln i bostaden. Det är en konst att få rena fönster och det är vi bra på. Vi utför fönsterputs till förtag och privatpersoner.

Vi rengör dina fönster på samtliga sidor även mellan om det behövs med enbart miljövänliga medel. Våra fönsterputsare är utbildade och försäkrade och ser till att ni får rena fönster.

fönsterputsning

VILL DU VETA MER? RING OSS PÅ:

08-612 55 01

Ring nu