Hemstädning2023-09-21T11:44:36+02:00

Hemstädning med kollektivavtal

Hemstädning med kollektivavtal

Lite mer information

VÅR CHECKLISTA
Vår hemstädning följer en checklista som är speciellt framtagen efter våra kunders önskemål. En städning enligt vår checklista är precis vad en hemstädning ska omfatta enligt oss, då vi har utvecklat den under många års tid med hjälp av bra feedback från våra kunder. Med hjälp av den kan vi säkerställa att hemstädningen blir utförd på rätt sätt varje gång.

BRA ATT HA HEMMA
– Dammsugare
– Mopp och hink
– Diskmedel
– Vim eller Jif
– Universalrengöringsmedel
– Sanitetsrengöringsmedel
– Microfiberdukar
– Torra tygtrasor (går bra med hushållspapper)
– Scotchbritesvampar (ej gröna)

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Active Clean har en heltäckande ansvarsförsäkring hos Moderna Försäkringar. Vi är helförsäkrade vid olyckor på upp till 10 MSEK. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig säker.

NÖJD-KUND-GARANTI
Ifall vi skulle missa något under din hemstädning så vill vi åtgärda det så fort som möjligt. Vi gör vårt allra bästa för att du som kund ska vara nöjd med städningen och arbetar förebyggande för att minska missade städmoment. Då vi alla är människor vet vi att det ibland blir fel ändå, därför tycker vi att du som kund ska omfattas av vår nöjd-kund-garanti.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi på Active Clean ser vår personal som vår allra största tillgång. Vi har kollektivavtal med Almega Tjänsteförbund och vår personal har därmed samtliga försäkringar. Vi begär alltid ut ett utdrag från polisens belastningsregister innan vi anställer och all personal skriver på ett sekretessavtal. Självklart har vi mycket noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker månadsvis efter utförd tjänst. En faktura skickas via e-mail eller med brev (mot en avgift).

OMBOKNING/AVBOKNING
Skulle du behöva boka om eller avboka din städning så har du möjlighet att göra det senast tre dagar före städtillfället.

VILL DU VETA MER? RING OSS PÅ:

08-612 55 01

Ring nu