Flyttstädning2021-08-26T14:30:22+02:00

Flyttstädning – Boka online

Att flytta från bostaden är ett krävande projekt.  Först ska allt packas ned för att sedan packas upp igen och därefter inreda den nya bostaden. På det kommer flyttstädningen som måste göras och blir den inte godkänd, så måste man göra om den eller försöka anlita i sista stund ett städföretag. Överlåt det till Active Clean och lägg ned tiden på ditt nya hem istället. Vi följer mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar även 7 dagars garanti på utförd städning, dock 24 timmar från tillträdesdatumet. Upptäcker du eller den som flyttar in att vi missat nåt så åtgärdar vi det direkt. Fönstertvätt 4-sid ingår i flyttstädningen hos oss.

Allt för att ska känna dig trygg. Kontakta oss för en professionell flyttstädning.

Flyttstädning – Boka online

1. Läs igenom vår checklista

Den är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. Med hjälp av den kan vi säkerställa att våra flyttstädningar blir utförda på rätt sätt varje gång.

Vad ingår i en flyttstädning?
Checklista

2. Vad kostar det?

3. Boka flyttstädning online

jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2023
2024
2025
2026
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Prisexempel

Hur funkar det?

45 kvm

1800kr efter RUT

100 kvm

3300kr efter RUT

150 kvm

4950kr efter RUT

+ inställelseavgift på 90kr.

Hur funkar det?

Boka en flyttstädning

Via vår kalender ovan kan du leta bland lediga tider för att välja en tid som passar dig. Du gör en bokningsförfrågan och om allt ser bra ut godkänner vi bokningen inom kort. Du får en bokningsbekräftelse med all information samt vad du bör tänka på inför flyttstädningen.

Vi tar med allt städmaterial

Du behöver inte tänka på något! Vi tar med allt vi behöver för att utföra flyttstädningen.

Vi utför en städkontroll

Efter att städningen är gjord kommer en av våra arbetsledare och gör en kontroll så att allt är bra gjort.

Du får veckas kvalitetsgaranti

Vi lämnar 7 dagars reklamationsrätt på flyttstädningen i Stockholm dock ska reklamation ha skett senast 24 timmar efter tillträdesdatumet. Vilket innebär att oavsett om du eller den som flyttar in upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

Flyttstädning med kollektivavtal

Hemstädning med kollektivavtal

Lite mer information

VÅR CHECKLISTA
Vår flyttstädning följer en checklista som är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. En flyttstädning enligt vår checklista är precis vad en flyttstädning ska omfatta, då vi har utvecklat den under många års tid med hjälp av bra feedback från mäklarsamfundet, våra kunder och våra mäklarvänner. Med hjälp av den kan vi säkerställa att flyttstädningen blir utförd på rätt sätt. Utan krångel.

MATERIAL
Allt städmaterial som behövs under städningen tillhandahåller vi.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Active Clean har en heltäckande ansvarsförsäkring hos Moderna Försäkringar. Vi är helförsäkrade vid olyckor på upp till 10 MSEK. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig säker.

EN VECKAS KVALITETSGARANTI
Vi lämnar 7 dagars reklamationsrätt på flyttstädningen i Stockholm dock ska reklamation ha skett senast 24 timmar efter tillträdesdatumet. Vilket innebär att oavsett om du eller den som flyttar in upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi på Active Clean ser vår personal som vår allra största tillgång. Vi har kollektivavtal med Almega Tjänsteförbund och vår personal har därmed samtliga försäkringar. Vi begär alltid ut ett utdrag från polisens belastningsregister innan vi anställer och all personal skriver på ett sekretessavtal. Självklart har vi mycket noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker efter utförd tjänst. En faktura skickas via e-mail eller med brev (mot en avgift).

OMBOKNING/AVBOKNING
Skulle du behöva boka om eller avboka din städning så har du möjlighet att göra det senast sju dagar före städtillfället.

Flyttstädning i Stockholm

Lämna din bostad i toppskick

Är du i behov av flyttstädning i Stockholm? Då kan vi på Active Clean hjälpa dig! Active Clean är en erfaren städfirma som har funnits sedan 1994. Efter många år i branschen har vi stor kunskap inom städning. Det finns många fördelar med att anlita ett städföretag inför en flytt. En flyttstädning är inte bara fysiskt ansträngande, det är också mycket tidskrävande att flyttstäda. Eftersom du måste lämna din bostad i toppskick så är det viktigt att städningen genomförs både noggrant och korrekt. Efter en lång och stressig flyttdag är städningen det sista du vill behöva tänka på. Det kan därför vara bättre att överlåta städningen till ett professionellt städföretag. Då kan du vara säker på att städningen blir korrekt och godkänd. När du anlitar oss på Active Clean så rengör vi hela din bostad tills den är fläckfri. Vi genomför flyttstädning i flera områden i Stockholm, som till exempel Nacka, Södermalm och Sundbyberg.

Städhjälp som ger resultat

I vår flyttstädning ingår en omfattande städning av hela bostaden. Vi rengör inte bara ytor utan genomför en grundlig städning av hela hemmet. Vi har utformat en checklista som vi följer när vi utför flyttstädning i områden i Stockholm som till exempel Nacka, Sundbyberg och Södermalm. Listan är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. Det garanterar att vi levererar en hög standard. Vår lista vid flyttstädning i Stockholm gör att vi ger samma resultat vid varje städning. Genom tydliga riktlinjer och städmoment ser vi till att rengöra din bostad effektivt och metodiskt. I samtliga rum rengör vi element, lister, ventiler, golv, fönsterbänkar och mycket annat. Vi städar kök med omsorg och fokus på vitvaror, ugn och spis. I köket rengör vi ugn, diskmaskin, köksfläkt, avtorkning av köksskåp etc. Vi utför även fönsterputsning av alla fönster i din bostad. Det viktigaste för oss är att du som kund blir nöjd med vår städning och att ditt hem blir rent och fräscht inför nästa ägare.

Om du har specifika önskemål utöver de städmoment som ingår i vår grundläggande flyttstädning i Stockholm så kan du lägga till fler städmoment. Vi anpassar vår städning efter dina behov. Som kund hos oss kan du lägga till städning av garage, väggtvätt, persienntvätt, städning av balkongen etc. Alla bostäder ser olika ut, därför vill vi anpassa vår flyttstädning i Stockholm efter dina önskemål.

Städning med fokus på renlighet

Vi tar med oss all städutrustning och rengöringsprodukter som behövs vid varje flyttstädning. Därför behöver du inte tänka på att lämna kvar några städmaterial när du flyttar ut från bostaden. Våra städare är alla utbildade och har lång erfarenhet inom städning. Efter städningen utförs en städkontroll av en av våra arbetsledare. På så sätt säkerställer vi att din städning har blivit utförd på ett professionellt och noggrant sätt. Om du mot förmodan skulle upptäcka något som vi missat så åtgärdar vi det direkt. Vi ser till att din städning blir perfekt. Hos oss är du i trygga händer.

Städpersonalen är vår största tillgång, därför har vi valt våra städare med omsorg. Vid rekrytering begär vi alltid ut ett utdrag från belastningsgregistret. Våra medarbetare skriver även på ett sekretessavtal. Vi på Active Clean har noggranna rutiner när det gäller hantering av nycklar, larmkoder och personliga uppgifter.

Vi följer Mäklarsamfundets rekommendationer gällande flyttstädning. Det gör att vi kan säkerställa att varje flyttstädning blir lika noga utförd varje gång. Vi lämnar även 7 dagars garanti på vår flyttstädning i Stockholm, dock 24 timmar från tillträdesdatumet.

Vi hjälper dig med flyttstädning i Stockholm

Active Clean är en städfirma med många år i städbranschen. Vi har städat hem och hushåll sedan 1994. Med lång erfarenhet av många olika slags hem och lokaler städar vi på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder flyttstädning i Stockholm till bra pris. Med Active Clean blir din flyttstädning enkel.

I vår kalender hittar du lediga tider för flyttstädning i Stockholm. Där kan du göra en bokningsförfrågan. Om allt ser bra ut så godkänner vi din bokning så fort som möjligt. I bokningsbekräftelsen hittar du allmän information och vad som kan vara bra att tänka på inför vår flyttstädning. Active Clean har lång erfarenhet av flyttstädning i hela Stockholm, från Nacka och Södermalm till Sundbyberg. Våra städare anpassar sig efter olika hemmamiljöer snabbt. Vi är punktliga och kommer alltid i tid vid bokad flyttstädning. Vi är ett professionellt och pålitligt städföretag som hjälper dig med flyttstädning i Stockholm. Hos oss på Active Clean får du en veckas kvalitetsgaranti. Du är varmt välkommen att kontakta oss så bokar vi in din flyttstädning i Stockholm direkt!

VILL DU VETA MER? RING OSS PÅ:

08-612 55 01

Ring nu