Flyttstädning2021-03-16T08:24:37+01:00

Flyttstädning – Boka online

Att flytta från bostaden är ett krävande projekt.  Först ska allt packas ned för att sedan packas upp igen och därefter inreda den nya bostaden. På det kommer flyttstädningen som måste göras och blir den inte godkänd, så måste man göra om den eller försöka anlita i sista stund ett städföretag. Överlåt det till Active Clean och lägg ned tiden på ditt nya hem istället. Vi följer mäklarsamfundets rekommendationer och lämnar även 7 dagars garanti på utförd städning, dock 24 timmar från tillträdesdatumet. Upptäcker du eller den som flyttar in att vi missat nåt så åtgärdar vi det direkt. Fönstertvätt 4-sid ingår i flyttstädningen hos oss.

Allt för att ska känna dig trygg. Kontakta oss för en professionell flyttstädning.

Flyttstädning – Boka online

1. Läs igenom vår checklista

Den är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. Med hjälp av den kan vi säkerställa att våra flyttstädningar blir utförda på rätt sätt varje gång.

Vad ingår i en flyttstädning?
Checklista

2. Vad kostar det?

3. Boka flyttstädning online

jan
feb
mar
apr
maj
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
2022
2023
2024
mån
tis
ons
tor
fre
lör
sön
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Prisexempel

Hur funkar det?

45 kvm

1800kr efter RUT

100 kvm

3300kr efter RUT

150 kvm

4950kr efter RUT

+ inställelseavgift på 90kr.

Hur funkar det?

Boka en flyttstädning

Via vår kalender ovan kan du leta bland lediga tider för att välja en tid som passar dig. Du gör en bokningsförfrågan och om allt ser bra ut godkänner vi bokningen inom kort. Du får en bokningsbekräftelse med all information samt vad du bör tänka på inför flyttstädningen.

Vi tar med allt städmaterial

Du behöver inte tänka på något! Vi tar med allt vi behöver för att utföra flyttstädningen.

Vi utför en städkontroll

Efter att städningen är gjord kommer en av våra arbetsledare och gör en kontroll så att allt är bra gjort.

Du får veckas kvalitetsgaranti

Vi lämnar 7 dagars reklamationsrätt på flyttstädningen i Stockholm dock ska reklamation ha skett senast 24 timmar efter tillträdesdatumet. Vilket innebär att oavsett om du eller den som flyttar in upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

Flyttstädning med kollektivavtal

Hemstädning med kollektivavtal

Lite mer information

VÅR CHECKLISTA
Vår flyttstädning följer en checklista som är speciellt framtagen efter mäklarsamfundets rekommendationer. En flyttstädning enligt vår checklista är precis vad en flyttstädning ska omfatta, då vi har utvecklat den under många års tid med hjälp av bra feedback från mäklarsamfundet, våra kunder och våra mäklarvänner. Med hjälp av den kan vi säkerställa att flyttstädningen blir utförd på rätt sätt. Utan krångel.

MATERIAL
Allt städmaterial som behövs under städningen tillhandahåller vi.

VID EN EVENTUELL OLYCKA
Active Clean har en heltäckande ansvarsförsäkring hos Moderna Försäkringar. Vi är helförsäkrade vid olyckor på upp till 10 MSEK. Ifall en olycka skulle inträffa under städtillfället så täcker vårt försäkringsbolag alla eventuella kostnader som uppstår. Det är viktigt för oss att du som kund känner dig säker.

EN VECKAS KVALITETSGARANTI
Vi lämnar 7 dagars reklamationsrätt på flyttstädningen i Stockholm dock ska reklamation ha skett senast 24 timmar efter tillträdesdatumet. Vilket innebär att oavsett om du eller den som flyttar in upptäcker någon brist kommer vi kostnadsfritt tillbaka och åtgärdar detta.

SÄKERHET OCH TRYGGHET
Vi på Active Clean ser vår personal som vår allra största tillgång. Vi har kollektivavtal med Almega Tjänsteförbund och vår personal har därmed samtliga försäkringar. Vi begär alltid ut ett utdrag från polisens belastningsregister innan vi anställer och all personal skriver på ett sekretessavtal. Självklart har vi mycket noggranna rutiner när det kommer till hantering av nycklar, larmkoder och övriga personliga uppgifter.

BETALNINGSVILLKOR
Betalning sker efter utförd tjänst. En faktura skickas via e-mail eller med brev (mot en avgift).

OMBOKNING/AVBOKNING
Skulle du behöva boka om eller avboka din städning så har du möjlighet att göra det senast sju dagar före städtillfället.

VILL DU VETA MER?

Jag vill bli uppringd

Fyll i ditt telefonnummer och klicka på “skicka”, så ringer vi upp dig så fort vi kan.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ring nu