Professionell städning sedan 1994

Vi på Active Clean erbjuder högkvalitativ städning åt såväl privatpersoner som företag i Stockholm. Vi har funnits i branschen sedan 1994, har i dag cirka 30 anställda och växer fortfarande.

Vår målsättning och främsta ambition är att leverera städtjänster som är anpassade efter kundens behov och håller hög kvalitet. På så sätt bygger man långsiktiga kundrelationer. Vi bedriver i dag kontrakterad städning på ett 20-tal olika adresser runt om i Stockholm med omnejd.

Med oss kan du glömma bort allt vad städning heter

För oss är det en självklarhet att städningen ska fungera klanderfritt. Du som kund ska aldrig behöva börja dagen efter städtillfället med att ringa till städfirman och påpeka brister.

Nej, städningen ska skötas som överenskommet och löpa så smidigt att kunden kan glömma bort att någon kommer och städar. Det är bara rent. Det är så vi tycker att det ska vara - rent varje gång.

Vårt samvete är alltid rent - precis som de objekt vi städar

Active Clean tillhör på intet sätt de största aktörerna i städbranschen. Vi ser oss mer som uppstickaren och anser att man ska växa under ansvar gentemot såväl kunder som medarbetare.

Vi har aldrig förlorat ett uppdrag för att vi inte kunnat hålla det vi en gång lovade. Våra kunder vet att kvaliteten är säkerställd när städningen sköts av Active Clean och kan istället lägga sin dyrbara tid på att göra andra saker.

Ansvarsförsäkrade och medlem i branschorganisationer

Vårt arbete innebär ett stort ansvar för våra kunders egendom. Därför har vi en väl tilltagen ansvarsförsäkring. Active Clean är också medlem i Almega och Svenskt Näringsliv (länkarna öppnas i nya fönster).

Läs mer om Active Clean (pdf) och kontakta oss gärna för mer information samt standardprislista. Du kan också skicka in en offertförfrågan direkt härifrån hemsidan.

Vi önskar dig varmt välkommen som kund hos Active Clean - städning för alla behov!